Αρχική Σελίδα

JIMA Copper

Εταιρικό Προφίλ

Χαλκός JIMA που παράγει κυρίως το φύλλο αλουμινίου χαλκού υψηλών σημείων, τα προϊόντα λουρίδων, όπως το ηλεκτρολυτικό φύλλο αλουμινίου χαλκού/το κυλημένο φύλλο αλουμινίου χαλκού, που εφαρμόζει στα υψηλά ακριβή ηλεκτρικά προϊόντα, όπως FPCB, το έξοχο υψηλό φύλλο αλουμινίου χαλκού εκτατής δύναμης μπαταριών κ.λπ. λίθιου, υψηλή επιμήκυνση, λεπτή ακρίβεια επεξεργασίας επιφάνειας, μακρύ υψηλής θερμοκρασίας φύλλο αλουμινίου χαλκού αντίστασης οξείδωσης.

 

&Capacity εξοπλισμού

τέμνουσα μηχανή 23 γραμμή παραγωγής φύλλων αλουμινίου χαλκού, και 6 Ικανότητα παραγωγής: 6000~10000Ton/year

 

Εργοστάσιο φύλλων αλουμινίου χαλκού των ΕΔ:

Πάχος 0.006-0.2 χιλ., πλάτος 5-1380 χιλ.

Εφαρμογή: CCL, FCCL, PCB, FPC, μπαταρία λίθιου, έξοχος πυκνωτής, προστατευτικό κάλυμμα ιατρικού εξοπλισμού.

 

Εργοστάσιο φύλλων αλουμινίου χαλκού RA (κυλημένο φύλλο αλουμινίου χαλκού, ανοπτημένο φύλλο αλουμινίου χαλκού):

Πάχος 0.009-0.5 χιλ., πλάτος 5-630 χιλ.

Εφαρμογή: CCL, FCCL, PCB, FPC, μπαταρία λίθιου, έξοχος πυκνωτής, ανταλλάκτης ιατρικού εξοπλισμού shielding.heat brazin.

 

Ποιοτική δοκιμή: κυρίως ως δοκιμή μεγέθους σιταριού επιφάνειας, δοκιμή αγωγιμότητας, δοκιμή ομοιομορφίας πάχους, η δοκιμή εκτατής δύναμης, δοκιμή επιμήκυνσης, δοκιμή αντίστασης οξείδωσης, η αντίσταση στην κάμπτοντας δοκιμή.


Λειτουργία επιχείρησης: Υπογραμμίζουμε το συνδυασμό της Ε&Α νέων προϊόντων και μάρκετινγκ, και συνεργαζόμαστε με τα ερευνητικά κέντρα καθώς επίσης και την ομάδα σχεδίου μας για τα νέα προϊόντα που αναπτύσσονται με τον καλό συνδυασμό με πραγματική εφαρμογή. Συνεργασμένοι με την επαγγελματική ομάδα πωλήσεων, αφιερωνόμαστε για να καθιερώσουμε το εμπορικό σήμα μας και να καλύψουμε την αγορά σε όλο τον κόσμο.

 

Τα copperis JIMA ένα από το εμπορικό σήμα κάτω από την ΟΜΆΔΑ JIMA, ΟΜΆΔΑ JIMA βασίζουν στην υλική επεξεργασία μετάλλων, που επεκτείνεται στα υψηλά EN πιάτα αργιλίου, όπως τα πιάτα αργιλίου ισχύων για τα αεροσκάφη, το μηχανοκίνητο όχημα, και το ακριβές φύλλο αλουμινίου χαλκού (που ισχύει για το ακριβές ηλεκτρικό κύκλωμα, την μπαταρία δύναμης και την έξοχη ικανότητα), που επεκτείνονται αργότερα στη βιομηχανική αλυσίδα των εμπορευματοκιβωτίων ποτών (δοχεία αργιλίου, δοχεία της PET, χαρτοκιβώτιο ποτών εγγράφου), επίσης της νέας ενεργειακής μπαταρίας και της εύκαμπτης συσκευασίας (νέα προϊόντα: Ο άνθρακας υψηλών σημείων έντυσε το φύλλο αλουμινίου αργιλίου, ντυμένο φύλλο αλουμινίου χαλκού υψηλών σημείων άνθρακας, κυρίως ισχύων για την ικανότητα βραδυνού και την μπαταρία λίθιου βιομηχανικές. Επιμένουμε στην Ε&Α που τα υψηλά τελικά προϊόντα, εκμεταλλεύονται τη βαθιά διαδικασία, βελτιστοποιούν τη βιομηχανική αλυσίδα, προωθούν τη σφαιρική επιχειρησιακή συνεργασία με συνέπεια.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Καθιερώστε το 2010

 

JIMA Copper JIMA Copper JIMA Copper JIMA Copper
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : JIMA

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~500

Ετήσιες πωλήσεις : 20000000-50000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 10% - 20%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα JIMA Copper Πιστοποιήσεις Κίνα JIMA Copper Πιστοποιήσεις